Om PritNYC

Priti NYC lager holdbare neglelakker i moteriktige farger som er veganske og 5-free. Denne luksuriøse neglelakken er helt giftfri, tørker raskt, falmer ikke, inneholder UV-beskyttelse og er blank og holdbar. 

5-free betyr at neglelakken er uten formaldehyd, formaldehydrester, toluen, kamfer, dibutyl phtalate (ftalater) – siden alle disse stoffene er kjente karsinogener (kreftfremkallende stoffer). Neglelakken kan trygt brukes på barn og gravide kvinner. 

Priti NYC er kjent i skjønnhetsverdenen som den ledende produsent av miljøvennlig neglelakk, noe som raskt bidro til å gjøre dem verdensberømte. Siden 2005 har de vært sponsorer for fashion week i New York og Miami, og er synlige på alle store moteoppvisninger. 

Grunnleggeren Kim D'Amato fikk ideen til Priti NYC da hun var gravid. D'Amato gjort et bevisst valg, og begynte å spise økologisk mat og helsekost, men slet med å finne en måte å føle seg vakker på, samtidig som hun tok hensyn til kropp og miljø. I 2005 lanserte D'Amato Priti NYC med ett mål; å støtte økologiske bønder og redusere mengden av kjemikalier som forgiftet jorden og dens innbyggere, med en manikyr om gangen. 

Siden Priti NYC ble lansert har produktserien for negler vokst. Det har blitt laget en neglelakkfjerner av soya, resirkulerbar negleglassfil og en egen Priti Princess neglelakk samling, som er den første neglelakk serien for barn. Og så lyser den i mørket! 
Priti Princess neglelakken kommer i 8 ml flasker - perfekt for små fashionistaer. Priti Princess kolleksjonen er oppkalt etter selskapets kreative direktør Siena - Kim D'Amato sin datter, som den gang var ni år gammel. 

Soy Nail Polish Remover kommer i både flytende form og som servietter. Den er luktfri, 100 % nedbrytbar, giftfri og inneholder ingen kreftfremkallende stoffer. Den inneholder nøye utvalgte naturlige ingredienser som både er bra for deg, familien din og planeten. 

Priti NYC arbeider aktivt med ulike veldedighetsorganisasjoner og andre begivenheter i samfunnet som støtter miljøet og kvinnesaker. De samarbeider kontinuerlig med andre sosialt bevisste bedrifter og veldedige organisasjoner som Donna Karan, Urban Zen Foundation, Gruppe for East End Ecofabulous i Hamptons, og Teens Turning Green, samt at de utvikler en privat neglelakk eksklusivt for Whole Foods Markedet. 

Priti NYC er stolte av å sponse New York og Miami Fashion Week. De har en stor og stolt glede av å skape nye neglelakkfarger, spesielt for verdensberømte designere som blant annet Donna Karan, Monique Lhuillier, Izaac Mizrahi, Carlos Miele, Tommy Hilfiger, Bebe, Philosophy di Alberta Ferretti, Tuleh, Bahar figurer, Devi Kroel, Caroline Siekaly, G-Star, Marc Bouwer, Susan Cianciolo, Thakoon, Proenza Schouler, Rachel Roy, Victoria Bartlett, Wayne, Milly, Michon Schur, Issa London, Willow, Yuna Yang, glitre , Poko Pano, V Del Sol, Marysia, vitamin A, og Crystal Jin.

  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
Developed by BITdesign.no © www.pritinyc.no 2018

Powered By OpenCart